Ето кого е прецакал Виктор за "Ергенът"

Става въпрос за Мариан Кюрпанов

Ето кого е прецакал Виктор за "Ергенът" | StandartNews.com

Манекенът Мариан Кюрпанов е бил първоначалният избор за главен герой в най-скандалното риалити в момента – „Ергенът” на Би Ти Ви. Гребецът Виктор Стоянов въобще не е влизал в сметките за звезди в риалитито, издадоха източници на „Уикенд”.

Тъй като предаването е по американски лиценз, всички участници в него трябвало да бъдат одобрени в САЩ. Там обаче изненадващо не харесали Кюрпанов и се наложило да го сменят. Ако Виктор Стоянов не беше изскочил съвсем ненадейно на хоризонта, зрителките на „Ергенът” в момента най-вероятно щяха да плакнат очи по плочките на Мариан Кюрпанов.

Манекенът, който избягва да пребивава в България, от години живее в САЩ, но се прибира у нас, когато има подходящи работни ангажименти.

 Кюрпанов, който е един от най-близките приятели на Цеци Красимирова, започна да припечелва добре от платени посещения на светски събития, на които придаваше блясък, докато се забавлява.

По онова време нямаше нито пандемия, нито война и беше много престижно да се правят партита, на които да се канят звезди. Така лесно и приятно Мариан изкара доста време в родината, но после пак тръгна на гурбет и само от време на време се появяваше в Нова телевизия, за да дава интервюта при Гала. Миналото лято обаче Кюрпанов е бил на крачка от ново завръщане в България.

Изпълнителните продуцент на „Ергенът” – „Олд скуул”, които правеха и „ВИП Брадър”, се свързали с него и му направили оферта да стане първият „ерген” у нас. Той веднага се съгласил и работата била почти опечена, когато от САЩ категорично отказали да вкарат в шоуто си 41-годишния манекен, предпочитайки 10 години по-младия гребец Виктор, който между другото доста прилича на Мариан, а и никак не му личи, че е толкова по-млад от него.

Каква е причината да не одобрят Кюрпанов, до момента не е ясно. Възможно е да им се е сторил твърде възрастен, а може да са имали и други съображения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай