Как приключи историята на британеца, зарязал жена си заради украинка

Той и вече бившата му приятелка станаха популярни през май

Как приключи историята на британеца, зарязал жена си заради украинка | StandartNews.com

Охранителят, който започна връзка с украинска бежанка, след като той и неговата дългогодишна партньорка й предоставиха жилище, я заряза след яростен скандал, разкрива MailOnline днес, пише GlasNews.

30-годишният Тони Гарнет твърди, че е изхвърлил 22-годишната София Каркадим, след като я е обвинил, че не може да се справя с алкохола и е използвала нож, за да повреди стената в дома им под наем.

Сега вещите на украинката са в черни чували за боклук, готови за събиране, а влюбеният доскоро Тони също я обвини, че се намесва в отношенията му с двете му дъщери, като каза, че винаги ще ги поставя „на първо място“.

Тони се влюби в София броени дни след като тя започна да живее с него и десетгодишната му половинка Лорна Гарнет, на 28 години, която е майка на двете му деца.

Той и вече бившата му приятелка станаха популярни през май, след като той напусна Лорна и се изнесе от семейния дом с новата си любовница, за да могат да започнат нов живот заедно.

В ексклузивно интервю за MailOnline той разкри: „На 100 процента приключих с нея. Свършихме като двойка.

Тони твърди, че нещата са стигнали до върха, когато в събота вечерта, докато празнуват 30-ия му рожден ден в дома им в Брадфорд, Западен Йоркшир, започнал скандалът, ескалирал след повреждането на стената с нож от украинката. Той каза, че в крайна сметка се е принудил да се обади на полицията, която пристигнала на адреса.

Тони зарязва София, след като я обвини, че не може да понася алкохолизма й и че става агресивна и нетърпима. Той казва за MailOnline как му е „писнало“ от това, което той описа като нейно ирационално поведение през четирите месеца и половина, в които бяха заедно.

Мъжът твърди: „Не мога повече да търпя нейното насилие или гняв. Оставих Лорна и двете си деца заради нея и направих всичко възможно, за да й помогна. Работих толкова усилено, за да направя тази връзка да работи. Знаех, че ще изглеждаме като глупаци, ако се разделим, защото имаме медиен профил и цялото внимание, което ни беше обърнато по телевизията и в интернет. Да, чувствах и мислех, че съм влюбен в нея. Но има една страна в нея, която просто не мога да търпя повече. Тя става агресивна."

Силно татуираният Тони добави: „Направих грешка, като започнах връзка със София. Както казах и преди, връзката ми с Лорна вече беше приключила и бях наистина нещастен. Но това не беше правилното нещо за мен. Опитах се да й помогна. Наистина. Не съм я изоставил и дори изпращах съобщения на майка й. София може да страда от посттравматичен стрес. Но тя е от Киев, където не е имало много война. Надявам се, че ще намери безопасно място за живеене. Но тя не е за мен."

Тони, който беше изключително нападан в мрежата заради връзката си със София, каза, че скоро ще търси нов дом и също така ще се раздели с другите украински бежанци. Според него София му е изпратила поредица от съобщения след раздялата, че го обича и моли за помирение. Но той й е казал, че не иска да се връща при нея и отговорил, че й е дал "шанс, след шанс, след шанс“.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай