Ето ги новите звезди в поп фолка. Децата са луди по тях

Сайтът vbox7 направи класация

Ето ги новите звезди в поп фолка. Децата са луди по тях | StandartNews.com

Ако детето ви в тийнейджърска възраст каже, че слуша Малката, да знаете, че това е новата поп фолк сензация Ваня Стоянова. Сайтът vbox7 направи класация на най-новите поп фолк звезди. В топ 5 е и братът на Фики Стораро, който върви по собствен път.

Лидия

Лидия се превърна в тотална фолк сензация, а Галин до голяма степен помогна на младото момиче, за да се превърне в истинска млада звезда. Лидия е не просто красива и млада, но и доста талантлива, защото умее да пее различни стилове музика изцяло на живо и не се доверява само на плейбека, както доста други нейни колежки правят.

Емрах

Малкият брат на Фики върви по собствен път и не е в сянката на батко си и баща си. Емрах затвърди впечатлението, че от семейство Стораро излизат само талантливи вокалисти, които имат данните да пеят всичко. Около Емрах има всякакви новини в последно време, голяма част от тях слухове и откровени лъжи, но той не обръща внимание на тях и рядко дава интервюта. Той залага изцяло на музиката, която прави.

Данна

Данна е най-малката от изброените до този момент, но и тя се превърна в любимка на младите днес. Крехката певица се радва на голямо внимание в социалните мрежи, а и не само. Песните ѝ се превръщат в хит и определено си личи, че има самочувствие на доказана певица.

Малката

Малката се казва Ваня Стоянова, но хората я познават повече с този псевдоним. Тя е горещата и предизвикателна мацка, която пали страсти и излъчва много сексапил във всяко свое парче. Феновете казват, че нейните участия са по-различни от тези на други фолк звезди, защото Малката се раздава на макс и не пести енергия.

Денис Теофиков

Българският Джъстин Бийбър! Така някои фенове описват Денис, който набра голяма популярност в последните години. Всяка негова песен се превръща в тотален хит и доста от колегите му искат да правят дуети с него. Всяко негово парче се изкачва за часове до челните места в чартовете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай