Ергенът Виктор с годежен пръстен. Коя е щастливката?

Какво видяха зрители в "Черешката"

Ергенът Виктор с годежен пръстен. Коя е щастливката? | StandartNews.com

С брачна халка се появи ергенът от първия сезон на романтичното риалити шоу.

Това коментират наблюдателни зрители по време на епизода на "Черешката на тортата" във вторник вечерта. Виктор закъсня много с появата си, като пристигна доста по-късно след другите гости и набързо обясни, че се е случило нещо непланирано.

Но истинският смут настъпва, когато Ергенът поставя ръцете си на масата и се вижда, че на безименния пръст на дясната си ръка носи пръстен, който поразително много прилича на брачна халка. Никой от гостите не пита за бижуто, а самият Ерген никога не подхваща теми, които са свързани с личния му живот, тъй като предпочита да го пази само за себе си.

През лятото на миналата година, първият ерген на България стана ясно, че си има ново гадже. Бившият състезател по гребане напълно е забравил за бившата си Мария Тарашманова. Знойната блондинка би шута на Виктор през пролетта м.г. Но Стоянов май изобщо не страда, а дори отново се носи на крилете на любовта, пише bgdnes.bg.

Мачото е забил истинска красавица. Новата звездна двойка на няколко пъти е засичана по време на романтични вечери в най-изисканите заведения в центъра на София.

Мацката до Виктор била много елегантна и напълно естествена хубавица. Имала дълги крака и ослепителна усмивка. Но нито се знае името й, нито в публичното пространство се е появявала нейна снимка.

"Не коментирам личния си живот и слухове", каза преди време Виктор на въпрос дали има нова жена до себе си.

В романтичното шоу Виктор избра Виктория Капитонова, въпреки че през целия сезон не си размениха дори една целувка. Тогава Ергенът не й предложи брак, а само я обяви за победителка. Скоро след това стана ясно, че двамата нямат никакви отношения, не са двойка и изобщо не съществува едно бъдеще пред тях. Вместо това Виктор призна за любовта си с Мария, но и там чувствата са се изпарили.

В момента остава само фенките му да се чудят дали не е била вдигната тайна сватба и какво символизира пръстенът на ръката му.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай