Емо Чолаков вдига сватба

Емо Чолаков вдига сватба | StandartNews.com

Чаровният синоптик чака и син около 3 март

Емо Чолаков ще става мъжки татко в началото на следващата година. Момченцето трябвало да се появи някъде около 3 март. За да отпразнува събитието, синоптикът на БиТиВи е решил най-сетне да вдигне сватба с половинката си Красимира, разказват колегите му пред "Ретро". Това било желанието и на първородната им дъщеричка Ема. Тя дори вече била избрала име на братчето си - Тома, на дядо й.

Синоптикът и жената до него 13 години се радват на щастлив съвместен живот. Но той не смеел да се разписва в райсъвета заради предсказание, че ако се ожени, няма да живее дълго. 39-годишният Емил бил уплашен от ясновидството, направено му още като ученик в родния Гоце Делчев. Бъдещият метеоролог така се притеснил, че след това започнал да сънува кошмари и така и не могъл да забрави предсказанието за черната прокоба.

Жената на симпатягата не го ревнувала от многобройните му почитателки, а се радвала, че е харесван и обичан. Тя също продължавала да има тръпка към него след толкова години заедно и се съгласила веднага с идеята му да имат второ дете, без да споменава за сватба.

Семейството на Чолаков в Гоце Делчев било много задружно и затова Емо и Краси почти всяка седмица отскачали да видят родата. Там щяла да е и сватбата.

Иво Аръков свалял

Ели Гигова. От началото на "ВИП Брадър" той опитвал да привлече вниманието й, но в последно време атаките му ставали все по-смели, пише ПИК. " Иво не й дава да си направи сама и едно кафе, а днес простираше и дрехите й на простора. Много здраво е лапнал май", коментира Йорданка Христова в Къщата. Ели също не била безразлична към бившия на Мика Стоичкова. Двамата се държали за ръце.

Бориса изненада своите фенове

с нови горещи кадри. Тя публикува една от снимките в социалната мрежа и предизвика вълна от позитивни коментари. В сесията Тютюнджиева позира само по дантелено боди. Почитателите на Бориса отдавна не я бяха виждали в подобна светлина. От известно време насам тя сякаш избягваше по-скандалните прояви заради връзката си с продуцента Андрей Арнаудов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай