Четвъртък,

Елизабет ІІ самотна за празника. Има ли с кого да посрещне Коледа?

От: Рачо Рачев -
640
Елизабет ІІ самотна за празника. Има ли с кого да посрещне Коледа?
A
A
A

Елизабет II отмени коледното пътуване на кралското семейство до Сандрингам и вместо това ще прекара празниците в Уиндзор.

След като изгуби съпруга си принц Филип през април, нейно величество остава без още един член на семейството си за Коледа - любимата й дъщеря принцеса Ан. Тя се самоизолира в дома си с 66-годишния си съпруг Тимъти Лорънс, който даде положителна проба за COVID-19.

Към момента сигурни гости на коледната вечеря са принц Чарлз и съпругата му Камила, принц Едуард и съпругата му Софи и техните деца Луиз и Джеймс.

Принц Уилям, Кейт и трите им деца - Джордж, Шарлот и Луис, ще прекарат Коледа в резиденцията в Норфолк и възнамеряват да се видят с кралицата след празниците.

Принц Андрю, който живее в Уиндзор, вероятно ще прекара Коледа с дъщерите си принцеса Юджини, съпруга й Джак Бруксбанк и 10-месечния им син Август, както и с принцеса Беатрис, съпругът й Едо Мапели Моци и тримесечната им дъщеря Сиена. Предполага се, че бившата съпруга на херцога на Йорк Сара Фъргюсън също ще се присъедини към тях.

Кралските особи се съгласиха да ограничат всички контакти освен съществените, за да гарантират, че кралицата няма да бъде сама на Коледа. Миналата година тя прекара празника в изолация само с принц Филип, който почина през април на 99 години.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com