Елен Колева с нови амплоа и любов

Актрисата е решила временно да слезе от сцената

Елен Колева с нови амплоа и любов | StandartNews.com

Елен Колева посреща новата 2021-а с ново амплоа и нова любов. Актрисата е решила временно да слезе от сцената и да се отдаде на актуалната си страст - космоенергетика. Става дума за използване на природни сили за възстановяване на организма. Колева е дипломирана от една година в сферата и може да се занимава професионално с това. Споделя, че вече се занимава и интересува много от религия, езотерика, както и от различни медитативни, но и енергийни практики.

View this post on Instagram

A post shared by Elena Kalevska/ Merkaba/ ? (@elena_kalevska)

"Ние не сме просто тела, а души, които трябва да еволюират. В своя живот имах сериозно изпитание, което продължи дълго време", споделя актрисата пред столичен всекидневник. Космоенергетиката има своя методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се постига физическо, духовно, емоционално изцеление чрез "изчистване" на лошата енергия.

Елен е щастлива и в личен план. Има нов мъж до себе си, но не споменава нищо повече за него. Изпатила си от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот. Актрисата е известна с името Елен Колева, но настоява вече да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство. Сега тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но категорично не загърбва актьорската работа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай