Ексклузивно ревю за притежателките на Diners First Lady

Ексклузивно ревю за притежателките на Diners First Lady | StandartNews.com

София. Летен полъх от плажовете на Средиземноморието усетиха гостите на ексклузивно модно ревю Fashion's Night Out, организирано от „Дайнърс клуб България" и Fibank (Първа инвестиционна банка). Гостите видяха най-актуалните спортни и плажни костюми на Emporio Armani и Banana Moon.

Домакин на горещото модно събитие бе магазинът на „Макс спорт" на бул. „България" № 81 Г – вносител за България на марки като Emporio Armani, Banana moon, Atomic, Halti, Fischer и др.

През този летен сезон дизайнерските колекции ще изненадват със смели решения. Освен с ярките цветове, наложени от лятото, модните предложения привличат и със своите фини детайли и мотиви. Дрехите на Banana Moon залагат на жизнеността на цветовете, като основно внимание е отделено на качествените материи. Същевременно банските на Armani, като доказана марка във времето, са дръзки и стилни, но както винаги удобни. Събитието не остана незабелязано от любителите на висшата мода и ценителите на изискания вкус. Всички притежателки на картата Diners Club International First Lady от „Дайнърс клуб България" можеха да се възползват от специална отстъпка в размер на 15% от цената на дизайнерските модели в „Макс спорт". За дамите „Дайнърс клуб България" предлага карта Diners Club International First Lady, която дава специални отстъпки в редица магазини в България. Клубът на успелите български жени First Lady остава единственият подобен в България, който налага висок стандарт и е символ на класа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай