Една жертва на катастрофата до Ловеч, движението е отклонено

За инцидента съобщи на профила си във Facebook DJ Джорджо, който се е включил в спасяването на пострадалите.

Една жертва на катастрофата до Ловеч, движението е отклонено  | StandartNews.com

32-годишен мъж е загинал, а други двама са тежко ранени след жестоката катастрофа тази сутрин край Ловеч, информира бТВ.

Първоначалните информации бяха, че всички участници в тежкия инцидент са жива, а двама от са тежко ранени.

Катастрофата е вследствие на челен удар между два леки автомобила „Пежо Партнер", информира "Фокус", като се позовова на информация от ОД на МВР Ловеч. Починалият мъж е пътувал в кола на Агенция „БГНЕС". Други двама души от същия автомобил са в много тежко състояние. Техният автомобил е пътувал в посока Варна. Другият автомобил „Пежо Партнер" се е движел в посока София и е бил управляван от 33-годишен мъж от Трявна. По първоначална информация, той е без опасност за живота.

Всички пострадали са закарани в ловешката болница, където един от тях е починал. 

Малко след инцидента от БГНЕС обявиха, че спират работа за деня. "ПОРАДИ ВЪЗНИКНАЛ ТЕЖЪК ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ С НАШИ КОЛЕГИ, ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ БГНЕС СПИРА РАБОТА. ДНЕС НЯМА ДА БЪДАТ ПУБЛИКУВАНИ НОВИНИ", написаха колегите.

Движението по пътя, на който стана катастрофата, в посока Варна, се отклонява при пътен възел "Абланица" - през с. Българене - до разклона за Дъбрава и отново по път I-4. Трафикът в посока София се отклонява при разклона за Дъбрава - с. Българене - пътен възел "Абланица", информират от Агенция "Пътна инфраструктура", цитирани от Нова телевизия. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай