Четвъртък,

Една зодия удря кьоравото, друга получава дълго чакани пари

От: Стандарт -
2282
Една зодия удря кьоравото, друга получава дълго чакани пари
A
A
A

ОВЕН

Всичко, което сте планували за днес, трябва да е постижимо, без да разчитате на помощ. Не се разпилявайте, а се съсредоточете върху дейности, които ще приключите рано. Така ще съхраните силите си за предстоящите празнични дни. Запознанство ще се окаже по-полезно, отколкото сте очаквали.

ТЕЛЕЦ

Днес вашата педантичност може да ви изиграе лоша шега. Отпуснете се и се забавлявайте с всичко, което правите. Само така ще запазите добрия тон с хората, около вас. Денят е подходящ за обсъжадене на семейни проблеми и планове.

БЛИЗНАЦИ

Днес трябва да проявите организационните си качества и да разпределите добре задълженията си с останалите. Приемайте с чувство за хумор критиките и не се обиждайте от тях. Има голяма вероятност да ви върнат заем, така че ще имате финансово спокойствие.

РАК

Днес не всичко ще върви гладко и по план. Дребни дразги и спорове в семейството ще развалят настроението ви. Трябва да бъдете по-търпеливи и толерантни. Среща с приятели ще ви помогне да преодолеете неприятните моменти.

ЛЪВ

Ако искате да сте уважавани не бъдете груби и не коментирайте жлъчно. Бъдете открити, но толерантни. Разговорите, които ви предстояте, няма да са ви приятни, но е необходимо, точно денс да ги проведете. Харесвана от вас личност ще ви изненада приятно.

ДЕВА

Имате нужда от почивка, затова днес може да наблегнете на приятните дейности и развлечения. Може да се наложи да решите служебен проблем. Направете каквото трябва и бъдете сигурни, че сте направили голяма крачка напред. Очаква ви романтична вечер.

ВЕЗНИ

Днес звездите са на ваша страна и вероятността за успех е голяма. Каквото и да се случи, трябва да сте убедени в това, че правите точно каквото е необходимо. Помислете добре върху дългосрочните си планове, като не пренебрегвате по-дребните детайли.

СКОРПИОН

Днес ви предстои нещо важно и е добре цялата ви енергия и внимание да са насочени към него. От изходът му зависи бъдещето ви, така че се оставяйте дребни проблеми да ви разсейват и да ви пречат. Ако сте съсредоточени и бързи в реакцията си, ще успеете.

СТРЕЛЕЦ

Днес не трябва да изпитвате никакви колебания. Моментът е подходящ за експерименти и рискови начинания. Винаги когато ви потрябва помощ, ще я получите навреме. Не подценявайте дребните проблеми.

КОЗИРОГ

Няма да бъдете доволни от случващото се около вас, ако не контролирате емоциите си приказките си. Прекалено сте взискателни и това създава напрежение. Добре е да се заемете с нещо, което ви прави щастливи. 

ВОДОЛЕЙ

Мислите позитивно и това оказва положително въздействие върху околните. Доверието във вас е голямо. Някой ще ви потърси за помощ, направете какво можете, за да бъдете максимално полезни. Очертава ви се интересно пътуване.

РИБИ

Амбициозни сте и това ви изтощава много. Имате добри идеи, но за реализацията им потърсете помощ от близките си. Отделете повече време за почивка. Пътуване ще ви разведри и ще ви зареди с нови емоции.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com