Сряда,

Една зодия да свали розовите очила, друга да не се ядосва за дреболии

От: Стандарт -
1419
Една зодия да свали розовите очила, друга да не се ядосва за дреболии
A
A
A

ОВЕН

Страхотен и ползотворен ден. Няма пречка, която да ви принуди да се оттеглите и няма проблем, с който да не можете да се справите. Много от вас ще намирят неочаквани, но правилни отговори на въпроси. Може да се появят невероятни идеи за работа или бизнес, но внимавайте с кого ги споделяте.

ТЕЛЕЦ

Казвате това, което мислите. Понякога си позволявате груби изказвания и често критикувате онези, които са по-силни и влиятелни от вас. Това ви носи както положителни, така и отрицателни девиденти. Някои търпеливо ще изслушват вашето мнение, и ви търсят съвет. 

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за сериозни разговори. Могат да възникнат разногласия, но вие ще намерите начин да ги преодолеете, без да обиждате никого, като същевременно поддържате добри отношения. Това е подходящият момент за среща с хора, които ще ви бъдат партньори.

РАК

Началото на деня ще бъде доста забързано. Трудно ще е да съберете мислите си. Ще се появят дребни проблеми, които ще ви пречат да се концентрирате върху основното. Не изпадайте в паника. Можете да направите всичко, ако управлявате времето си и си давате приоритет на важните неща.

ЛЪВ

Днес ще бъде трудно да запазите спокойствие. Много от задачите, които сте смятали за лесни, ще се окажат трудни. Понякога ще се нуждаете от помощ, но не винаги ще ви е ясно, към кого да се обърнете. Някои от идеите, които се появяват днес, ще бъдат реализирани по-късно.

ДЕВА

Не надценявайте силите си. Вижте нещата реалистично и това ще ви позволи да забележите нови възможности и да намерите най-краткия път към целите си. Не всеки, който ви е обещал подкрепа, ще удържи на думата си днес. Но не се притеснявайте - вие самите ще се справите отлично. 

ВЕЗНИ

Колкото по-рано свалите розовите си очила, толкова по-добър ще бъде денят ви. Не може да се отрече, че има някои проблеми, за които ви трябва повече време, за да ги разрешите. Опитът ще ви помага много. Благодарение на него ще се справите със задачи, с които, другите са се провалили. 

СКОРПИОН

Днес ще имате нужда от подкрепата на близките си повече от обикновено. Ще бъде полезно да споделите вашите притеснения и колебания и да обменяте мисли за бъдещите си планове. Нещата ще се случват по-лесно само, защото наблизо има хора, които се грижат за вас. 

СТРЕЛЕЦ

Преди да се заемете с някаква важна работа, уверете се, че обстоятелствата са благоприятни за това. Успехът не винаги е толкова лесен, колкото си мислите. Но звездите ще ви подкрепят и следобедът ще е много по-успешен. Това е време за срещи и споделяне на идеи. 

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за решаване на важни и трудни задачи. Вие сте сериозни и внимателни, и ще справите се с всичко навреме. Неочаквано ще намерите отговори на въпроси, които ви притесняват през последните няколко седмици. Вероятно е добро решение на финансови проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Ако днес намерите правилните думи и действия, ще получите примамливи професионални предложения. Ще имате достатъчно време за реакция, така че не бързайте. Денят е благоприятен и по отношение на личните отношения. Вечерта е подходяща за романтична среща.

РИБИ

Днес може да ви бъде доста трудно да не се ядосвате за дреболии. Опитайте се да следите настроението си и обръщайте внимание на новите възможности. Търсете причини за радост, а не за конфликти и не се разстройвайте. Ако се почувствате готови за решителни действия, започвайте. 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com