Една зодия да не пътува, друга да не отказва помощ

Дневен хороскоп за всички зодии

Една зодия да не пътува, друга да не отказва помощ | StandartNews.com

Овен

Не планувайте нито пътуване, нито купуване на техника! Може днес да получите примамливо предложение, на което да не може да откажете. Не бързайте обаче да отговаряте с „да“. Внимателно обмислете всички плюсове и минуси.

Телец

Преди обед избягвайте конфликтите! Следобед страстите ще отшумят и ще ви е по-леко. Денят не е добър за нови запознанства. Няма да има перспектива във връзката ви.

Близнаци

Снижете малко изискванията си към партньора си! В този ден всичко може да се обърка, ако оставите гневът да ви завладее. Желателно е да изчистите негативната енергия от дома, като обиколете със запалена свещ цялото жилище, но се задържите по-дълго при ъглите.

Рак

Ще срещнете хора с ценни идеи и предложения. Може би ще ви помогнат да отриете в себе си непознати заложби. С помощта на приятели пък лесно може да разрешите някои от проблемите си.Ако искате да се откажете от вреден навик, може да започнете от днес.

Лъв

Всяка разправия може да ви извади от равновесие. Постарайте се обаче да контролирате чувствата си! Ако ви е трудно, затворете очи за няколко секунди и си представете как жизнената енергия се разлива по тялото ви и ви успокоява. Заемете се с делата, които ви носят удоволствие! 

Дева

Не вземайте важни решения! Може да се изложите, защото сте прекалено импулсивни и хазартни. Има риск да бъдете въвлечени в съмнителни авантюри. Не подписвайте договори! Уязвими са очите. Не ги претоварвайте!

Везни

Възможни са финансови проблеми. Стойте далеч от хората, които предлагат начини за печелене на „лесни“ пари, за да не се окажете измамен! Съдбата може да поднесе подарък на самотните, но не си правете планове за бъдещето! В този ден връзките са краткотрайни. 

Скорпион

Това е един от дните, в които може да се каже, че звездите ви обичат и закрилят. Ще ви върви и в службата, и в любовта, но само ако не задавате излишни въпроси и не си изяснявате отношенията. Ако ви предстои да тръгнете на дълъг път, е по-добре да не е днес. 

Стрелец

Изпълнени сте с енергия и оптимизъм. Може да постигнете добри резултати във всичко, но сами без да разчитате на чужди обещания. Семейните ви отношения ще се подобрят. Възможни са приятни изненади. Самотните ще срещнат сродна душа, но връзката ще е краткотрайна.

Козирог

Не може да се справите сами със сюрпризите на съдбата. Ако ви се налага да пазарувате, има риск стоката да се окаже некачествена. Възможни са и финансови проблеми. Хармония ще има поне в дома ви.

Водолей

Ако ви предложат помощ, не отказвайте, защото ще ви трудно да се справите сами с всичко! Възможни са аварии. Отделете повече внимание на децата си! Може да поправите грешките, които сте допускали.

Риби

Готови сте да се заемете с реализирането на проект, над който доста време сте умували или да стартирате бизнес. Имате за това благословията на звездите. Не правете обаче големи покупки! В отношенията с любимия човек бъдете внимателни, защото има риск да се скарате!

/Флагман/

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай