Джуди Денч се ваксинира срещу Ковид

След 11 седмици трябва да ми поставят втората доза, сподели актрисата

Джуди Денч се ваксинира срещу Ковид | StandartNews.com

Носителката на "Оскар" и "Златен глобус" Джуди Денч се ваксинира срещу коронавируса, съобщи ТАСС, цитирана от БТА. Актрисата сподели, че се е имунизирала в интервю за Би Би Си.

"Ваксинирах се с първата доза от ваксината срещу коронавируса миналата седмица. Това е отлично начало. След 11 седмици трябва да ми поставят втората доза", каза тя.

Денч изрази надежда, че поетапното имунизиране на населението ще позволи да бъдат отменени строгите ограничения и театрите да възобновят работа. "Хората от театралните среди - не само актьорите, а всички, преживяват ужасни времена. Останаха без работа", каза Денч.

Заради пандемията бил отложен проект с нейно участие. "Това ми позволи да се снимам във филм на Кенет Брана за детството му в Белфаст, на който той е сценарист и режисьор", каза тя.

Денч, която е на 85 години, е поредната известна личност във Великобритания, която се ваксинира срещу новия коронавирус. Кралица Елизабет II и съпругът ѝ принц Филип бяха имунизирани, както и медийният магнат Рупърт Мърдок, актьорът Йън Маккелън, естествоизпитателят Дейвид Атънбъро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай