Джоли намери работа на децата си

Джоли намери работа на децата си | StandartNews.com

Анджелина Джоли и Брад Пит изглежда превръщат шоубизнеса в семейна традиция и дават силен старт на децата в Холивуд. Най-големите й синове Пакс и Мадокс имат голямо участие по време на снимките на новия режисьорски филм на Джоли First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers ("Първо убиха баща ми: Една камбоджанска дъщеря си спомня").

"Пакс има доста кадри. Целият филм се развива от гледна точка на дете", споделя актрисата.
Най-големият наследник на двойката, Мадокс, пък е участвал в проучванията за филма. Не за първи път той помага на родителите си зад камера. По време на снимките на "Край морето" (драмата с Брад и Джоли вече се върти по екраните) той е бил асистент на майка си. "Дори не подозирах, че той чете сцените за деня. Веднъж дойде при мен и каза: Много интересен сценарий, мамо!", споделя с радост актрисата. Джоли обаче наложила правило, че той ще присъства на по-леките сцени, едва ли са го допускали, когато майка му и баща му снимат секскадри.

Двойката започна работата по "Край морето" веднага след като се ожениха във Франция и така превърнаха работата в меден месец. "Няколко дни след началото си помислих: Това е толкова лоша идея! Какво си мислех? Това ще ни унищожи още преди да започнем. До края на филма ние спорихме, предизвиквахме се един друг, разочаровахме се, имахме лоши и добри дни, но и научихме нещо за себе си", допълва Джоли.

Новият филм "Първо убиха баща ми" е по мемоарите на Луонг Унгза, който разказва за най-тъмния период от историята на азиатската страна и оцеляването по време на режима на Червените кхмери. Те са последователите на камбоджанската комунистическа партия и избиват между 800 хил. и 1,5 млн. души от общо 7,5 млн. души население по време на управлението си между 1975 и 1979 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай