Джоли и Анистън се срещнаха

Джоли и Анистън се срещнаха | StandartNews.com

Бившата на Брад Пит се разплака, но не заради настоящата му жена

Две от най-големите съпернички в света на шоубизнеса - Анджелина Джоли и Дженифър Анистън, най-накрая се изправиха очи в очи. Красавиците се избягваха в продължение на години и за организаторите на бляскави събития бе ясно, че присъствието на едната ще означава липсата на другата. Причината, разбира се, бе "кражбата" на Джоли, която навремето отмъкна Брад Пит от "приятелката", взе го за мъж и му народи куп деца плюс осиновените.
Сега обаче Джоли и Дженифър се оказаха в една зала - на наградите на кинокритиците. Умишлено бяха разпределени в двата ъгъла. А интригата за киноотличията на експертите бе нищо в сравнение с тази помежду им.

Настоящата съпруга на Брад Пит се появи в дълга сребриста рокля от сатен, но без подкрепата на знаменития си съпруг, който едва ли е искал да се набутва между шамарите. Анистън пък носеше червен костюм от две части с дълбоко деколте и дойде под ръка с годеника си Джъстин Теру. Интересното е, че когато блондинката научи, че не е спечелила признание за ролята си в драмата "Cake", а друга актриса отмъкна приза, очите й се замъглиха в сълзи. Джоли също бе номинирана, но не получи диплом, което обаче изобщо не попречи на самочувствието й. Според феновете Анджи е победила в безсловесния им сблъсък и е изглеждала много по-добре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай