Джеймс Бонд ще става баща

В „Смъртта може да почака“ култовият шпионин ще има 5-годишна дъщеря

Джеймс Бонд ще става баща | StandartNews.com

Джеймс Бонд ще става баща в дългоочаквания „Смъртта може да почака“, предадоха от DailyMail. Култовият шпионин, изигран за последно от Даниел Крейг, ще има 5-годишна дъщеря на име Матилда от доктор Маделин Суон (Леа Седу).

Информацията изтече онлайн, след като графикът на актьорите беше пуснат на търг в eBay. В него е описана сцена между Суон, Номи (Лашана Линч) и момиченцето Матилда, изиграно от Лиса-Дора Сон. В „сцена #235“, както е вписана в документа, Номи, която се предполага, че ще наследи кодовото название 007, откарва Маделин и Матилда на безопасно място.

Анонимен източник от снимачната площадка потвърди изтеклата информация: „Истина е – Бонд е баща. Даниел иска тази серия да е най-изненадващата и развлекателна до сега. Крейг порасна и неговата версия на шпионина вече е по-зряла. Иска Бонд да погледне на живота през призмата на бащинството. Той винаги е бил мъжкарят, който ловко си е преправял път в леглата и сърцата на дамите. Сега, когато е баща, динамиката на героя много ще се промени и се отварят безброй възможности за развитието на персонажа му“.

ВИЖ ОЩЕ: Снимат филми за дъщерята на Джеймс Бонд

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай