Двойник на Слави! Как взриви страната

Каква е реакцията на Трифонов

Двойник на Слави! Как взриви страната | StandartNews.com

Слави Трифонов се завърна с гръм и трясък на сцената! Уникален имитатор и двойник на Дългия взривява кръчмите в цялата страна и вдига на крака всички от масите. 40-годишният Младен Кирилов копира Слави до най-малкия детайл - излиза на сцената с кожени дрехи и черни очила, бръсне редовно главата си, сложил е същите обеци като Дългия и дори се плези като него

Маниерите са изпипани до съвършенство, а гласът на имитатора е досущ като този на Трифонов. Понякога Младен сяда на стол, както прави Слави на последните си концерти.

Кирилов започва да имитира Трифонов още от ученик и постепенно разбира, че нещата му се получават все по-добре. Имитаторът докарва абсолютно същия тембър като на Слави и често гласът му не може да бъде различен от оригинала. Публиката е разчувствана, веят се български байраци.

"Пея песните на Слави, откакто се помня - разказва Младен пред "България Днес". - Когато излезе албумът "Едно ферари с цвят червен" през 1997 г., направих инструментали и започнах да се упражнявам върху тях. Видях, че с времето и практиката горе-долу се получава. Тогава бях 7 клас. Няма песен на Слави, която да не знам наизуст.

Публиката най-много се радва на големите хитове - "Ад и Рай", "Студио Х", "Жива рана", народните - "Кога зашумят шумите", "Капитан Петко Войвода".

Младен има личното разрешение от Слави и "Ку-ку бенд" да изпълнява песните им. Хората на Трифонов добре познават имитатора и често се засичат с него. В един период двойникът е всеки ден сред публиката на "Шоуто на Слави" и почти не пропуска концерт на "Ку-ку бенд".

"Със Слави се познаваме лично, пял съм пред него - казва Кирилов. - В началото ме гледаше с недоверие, но след това ме хареса. Той няма нищо против да изпълнявам неговите песни и имам разрешение за това. От "Ку-ку бенд" също добре знаят кой съм. Но аз съм малко срамежлив и гледам да не влизам в личното пространство на хората. Със Слави например нямам снимки."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай