Двойна радост за Нинова. Вдига голям купон

Соцлидерката се похвалила с новина за сина си

Двойна радост за Нинова. Вдига голям купон | StandartNews.com

Голямо щастие за лидера на БСП Корнелия Нинова. Тя вдига купон за здравето на единствения си син Рафаел. След дни Рафи става на 30 години, а шефката на БСП никога не пропускала да почерпи в негова чест приятели и колеги

Докато младите родители Митко и Корнелия гонели кариери в столицата, наследникът им прекарал по-голямата част от детството си в родната на фамилията Мизия при баба си по бащина линия – Дафина, пише „Ретро”. Свекървата на Нинова и до ден днешен се хвали, че Рафи е проходил в нейния двор. Тя го отгледала, докато тръгнал на училище, защото по онова време майка му Корнелия пътувала много, най-вече в чужбина.

Рафаел още като ученик прославя фамилията, защото няма равен в олимпиадите по математика у нас и по цял свят.

С парите от стипендии и наградни фондове финансира образованието си в прочутия университет „Бъркли“ в Щатите, от който взема докторска степен по финанси. И до ден днешен синът на Нинова продължава да живее в САЩ. Първо се бе установил в Ню Йорк и бе съсед на дъщерята на Доналд Тръмп и редица холивудски звезди, защото жилището му се намираше в прословутия и скъп квартал „Манхатън“.

Там той работеше в известната банка „Голдман Сакс“ като финансов анализатор. После обаче реши да се насочи в друга сфера и вече повече от две години е преподавател в университета „Станфорд“ в щата Калифорния.

Наследникът на социалистката си идва в България по Коледа и през лятната си ваканция. По всяка вероятност това лято ще пристигне на родна земя и с кандидат-снаха, защото преди няколко месеца майка му споделила в кулоарите на парламента, че си имал сериозна приятелка.

Тя била на седмото небе и се надявала скоро да я направят баба, защото отдавна била на мнение, че на Рафи му е време за семейство и деца. Самата тя и съпругът ѝ Митко се оженили още като студенти в СУ. За разлика от тях синът им предпочете първо да постигне мечтите си в професионалната сфера, а чак сега е намерил време за личния си живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай