Двама напуснаха "Хелс китчън", а трети получи добри новини

Следващата седмица напрежението между дамите ще предизвика сътресение в червената кухня

Двама напуснаха "Хелс китчън", а трети получи добри новини | StandartNews.com

Собственичката на ресторант в Равда Галя Чимидова беше изгонена от Кухнята на Ада. Това се случи по необичаен начин - с гласуване на съотборниците ѝ, които с мнозинство решиха, че повече нямат нужда от нея. Чимидова отказа да се включи в предизвикателството, което шеф Виктор Ангелов беше оправил пред двата отбора, и престоят ѝ в Hell's Kitchen беше подложен на гласуване.

Надпреварата за 100 000 лева напусна и футболният запалянко Галин Нинов. Той сякаш загуби надежда след скандала си с Димитър от отбора на Сините и дори поиска да напусне по собствено желание. Слабото му представяне на станция Сосове му коства куртката и мястото в Кухнята на Ада.

За един от участниците обаче имаше добри новини. При посещението на родното му село Червен Брег, Чоткин научи от майка си за интервюто на отпадналата Камелия в "На Кафе", в което тя споделя, че е влюбена в него. Новината приповдигна кулинаря, който често се чувства сам срещу всички в Кухнята на Ада.

Следващата седмица напрежението между дамите ще предизвика сътресение в червената кухня. В центъра на всичко отново ще бъде любимата на Димитър - Симона. Звездният отбор ще играе на асоциации с известни личности, а забавлението ще е гарантирано.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пуши рано яйце
преди 3 седмици

Галин не се е карал с Димитьр и не е изгонен заради скандал.Интелигенте чове се кара за кифла и то провинциална

Откажи