Дъщерята на Уди Алън с нови шокиращи обвинения

Документална тв поредица се опитва да разнищи семейната драма на култовия режисьор

Дъщерята на Уди Алън с нови шокиращи обвинения | StandartNews.com

Семейната драма на Уди Алън продължава да бъде гореща тема. Обвиненията по негов адрес в сексуално посегателство над дъщеря му Дилън Фароу, които той от десетилетия отрича, периодично се връщат в заглавията на международната преса. Този път скандалът ще бъде екранизиран в нова документална поредица - "Алън срещу Фароу", която ще се излъчи по HBO. Култовият режисьор никога не е бил осъждан за твърденията на Дилън, която разкрива нови шокиращи тайни от предполагаемата зловеща история на семейството.

Дъщерята на кинаджията твърди, че един ден той я е примамил в тавана на семейната къща и й казал да легне по корем и да си иргае с фигурките на брат й. Според думите й тогава той я изнасилил. Поредицата ще се базира на домашни видеа, съдебни документи, показания пред полицията и нечувани досега записи с интервюта на семейство Фароу. В един от клиповете, който ще бъде показан в продукцията, Дилън казва пред камера, държана от майка й Миа, че Алън "я е докосвал по интимните части". Когато Миа пита Дилън, която тогава още е дете, къде по-точно, момичето посочва слабините си. 

В поредицата на HBO ще бъдат показани още битките за попечителство и връзката на режисьора с тогавашната му дъщеря и настояща съпруга Сун-И Превин. Тя ще се разгърне в четири части, а премиерата й е на 21 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай