Драмата. Катето Евро във война със снахата (Снимки)

Кое предизвикало конфликта

Драмата. Катето Евро във война със снахата (Снимки) | StandartNews.com

Източник: @al.kadiev

След като за малко бяха затоплили отношенията си, Катето Евро и бъдещата й снаха Ивелина Чоева отново изглеждат като в студена война. Двете дами са спрели да се следват в социалните мрежи и по всичко личи, че и в реалния свят предпочитат да не се засичат на едно и също място.

Никой не знае каква е причината Катето Евро да не харесва бъдещата си снаха Ивелина. Актрисата по принцип е добронамерена жена, а любимата на сина й Александър Кадиев, също изглежда мила, приятна и усмихната. Освен това манекенката на драго сърце приема дъщеря му от танцьорката Таня Тонева, която е голямата слабост на баба си Катерина. Въпреки това обаче снаха и свекърва старателно се избягват и вече официално са спрели да се следват в социалните мрежи.

Още откакто се заговори, че Кадиев се е разделил с майката да своята дъщеричка Кати, стана ясно, че неговата собствена майка никак не е доволна от избора му. Звездата от филма „Оркестър без име” винаги е била в идеални отношения с Таня, а откакто на бял свят дойде внучката, е подчинила целия си живот на детето. Именно затова е била против раздялата на сина си с Тонева – смятала, че това ще навреди на малката Кати. Впоследствие, когато детето свикна със своята симпатична мащеха и стана ясно, че Чоева не е толкова лоша, колкото бъдещата й свекърва е мислела, двете уж се приеха взаимно. Ивелина дори беше гостенка на рождения ден на актрисата преди две години, а Катето Евро публикува в социалните мрежи нейна снимка със Сашо, която коментира с думите: „Да живее красотата и любовта!”, очевидно визирайки манекенската професия на Чоева.

Нещата тръгнаха толкова добре, че Кадиев миналата Коледа предложи брак на любимата си пред нейната майка и втория й баща. Неговата собствена майка не беше в компанията и, когато разбра новината, публично се пошегува, че не е редно синът й да се жени при жива майка.

Тогава всички се смяха, но днес, няколко месеца по-късно, става ясно, че положението не е никак забавно. Госпожа Евро поддържа топла връзка със сина си, с когото има общо представление, скоро се очаква да направят и второ, а напролет тв зрителите ги чакат и в шоуто на Би Ти Ви „България търси талант”. В същото време обаче се твърди, че актрисата старателно избягва всякакви контакти с бъдещата си снаха. Като възпитани дами двете с Ивелина не воюват открито – те просто се държат така, все едно другата не съществува, твърдят запознати с отношенията в артистичната фамилия. В същото време Катето не е прекъснала контакта си със своята вече бивша снаха Таня. Говори се, че тя до гроб ще я чувства близка, защото е майка на внучка й. Актрисата не крие, че малката Кати е нейната най-голяма слабост. Таня от своя страна продължава да нарича актрисата „мама”, като че ли е омъжена за сина й и спазва старите патриархални български традиции. Някои смятат, че това е демонстрация на близост, която цели да дразни недолюбваната снаха Ивелина.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай