Драма за Софи Маринова. Пореден цирк с Гринго

Арестуван е за побой в дискотеката си

Драма за Софи Маринова. Пореден цирк с Гринго | StandartNews.com

Мъжът на фолкзвездата Софи Маринова – Тодор Давидов-Гринго, е арестуван за побой в дискотеката на Коцето. Софка имала участие в заведението на своя колега, а самият Константин, както и близката им приятелка Преслава се изявявали на сцената в същата нощ, пише glasnews.

Към 1:45 часа на 29 април фен поискал да се снима с певицата, но Гринго се ядосал на напористия фен и го нападнал. Пострадалият, който е свързан със системата на МВР, дори си глътнал езика по време на сбиването. Той извикал колегите си полицаи и Гринго бил задържан за 72 часа.

Вчера Софийският районен съд реши Гринго да бъде поставен под домашен арест, тъй като вече е бил съден от специализирания съд заради изнудване. Справка в архива е показала, че Давидов има неплатена глоба и съдът го приема за безсъвестен гражданин. Затова той ще чака вкъщи решението по делото.

Още през 2016 г. Софи Маринова разкри в тв интервю, че мъжът ѝ я бие. „Както е готин и усмихнат и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката“, сподели тогава ромската перла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай