Драма в НОВА! Къде отиват култови водещи

Готви се голяма изненада

Драма в НОВА! Къде отиват култови водещи | StandartNews.com

Водещите на централната емисия „Новини” по Нова влизат в шоуто „Като две капки вода”, съобщиха от телевизията.

Ники Дойнов ще е в журито. Колежката му Ани Салич пък става водеща заедно с титулярите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро.

Това обаче ще се случи само в рамките на три благотворителни предавания в подкрепа на деца в неравностойно положение. Сезонът стартира на 12 февруари.

Понеже хейтърите често коментират, че продуцентът на „Капките” Маги Халваджиян непрекъснато бута едни и същи хора в ефира на Нова телевизия, сега той е решил да предприеме съвършено нов подход. Макар и само за три предавания, сменя журито и вкара напълно непознати за широката аудитория лица, които със сигурност ще разтопят сърцата на много зрители, защото са деца.

Телевизията е подготвила нещо, което не е правено досега в родния ефир, а именно – благотворителен минисезон на шоуто „Като две капки вода”.

Звездите, които влизат в мини сезона, са Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Краси Радков, Тити Папазов, Маги Джанаварова, Люси Дяковска, Деси Слава и Вики Терзийска от „Мастило”. Единствено последната не е участвала в шоуто досега.

Единствено последната не е участвала в шоуто досега. Известно е, че тя прекара няколко години далеч от сцената, след като се омъжи и роди две деца. Но напоследък прави опити да се завърне под светлините на прожекторите.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай