Драма в ефира! Цънцарова и Трифонова залашиха с напускане

Имаше ли наистина сериозен конфликт в студиото

Драма в ефира! Цънцарова и Трифонова залашиха с напускане | StandartNews.com

Изумена от покъртителната посока на разговора в ефир тази сутрин, Мария Цънцарова обясни, че ако мъжете на канапето искат, те двете със синоптичката Натали Трифонова могат да напуснат студиото и да ги оставят да си говорят простотиите сами.

Проф. Рачев обаче бързо овладя ситуацията и започна да обяснява как превръщането на мъжете в жени е част от културните традиции на Тайланд.

„Възхищавам Ви се, професоре, как и към най-просташкия разговор, можете да подходите академично и да направите така, че да не изглеждаме позорно", заяви Митко Тасев.

"Позорно е точната дума!", каза на свой ред Натали Трифонова и допълни, че темата за възрастта, на която момичета трябва да се явяват на конкурси за красота, е съвсем отделна тема.

Какво се случи? Малко след 6:30 сутринта проф. Рачев и спортният репортер Митко Тасев тръгнаха да обсъждат  16-годишната Ивана Събева, носителката на титлата Мис Свят България, която ще представя страната ни на престижния конкурс.

Някак си разговорът се завъртя от пожеланията за успех на българското момиче, през това, че не е прилично да има толкова млади участнички в подобни конкурси, пише Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай