Драма. Уилям и Кейт с тежко решение за Хари и Меган

Говори британският експерт Том Бауер

Драма. Уилям и Кейт с тежко решение за Хари и Меган | StandartNews.com

Мемоарите на принц Хари – Spare, удариха репутацията на кралското семейство толкова много, че сега Уиндзор категорично не искат да се примиряват с него. На това мнение е и британският експерт Том Бауер.

През септември принц Уилям и Кейт Мидълтън ще пътуват до Съединените щати за годишната награда Earthshot, посветена на опазването на околната среда. Имаше спекулации, че кралските братя може да се срещнат в Америка, да разговарят неофициално и да се опитат да се свържат помежду си. Експертът обаче е на друго мнение по този въпрос.

„Мисля, че предложението на Хари за среща в крайна сметка ще бъде отхвърлено. Съмнявам се, че Уилям и Кейт ще могат да му простят. Не мисля, че Хари ще може да се върне в Обединеното кралство, той причини толкова много злини на семейството. Ако принцът се върне, той ще причини още повече щети“, каза експертът.

Бауер е сигурен, че Меган Маркъл няма да иска да се примирява с кралското семейство. „Тя не е близка нито с Уилям, нито с Кейт. Според мен Лондон беше просто трамплин за нея. Бих предположил, че последното нещо, което би искала да направи, е да се върне в Англия, за да живее в малък, долнопробен апартамент в двореца Кенсингтън“, добави Том Бауер, пише tialoto.bg.

Експерти също така разясняват, че дори най-големият син на Кейт и Уилям е наясно с проблемите между баща му и чичо му. Принц Джордж знае всичко за кралската вражда с принц Хари и Меган Маркъл.

Макар и дете, той свиква с високия си статус от малък и вече гледа към бъдещето през призмата на мястото си в кралското семейство.

Кралският експерт д-р Теса Дънлоп говори за младия наследник, който наскоро отпразнува десетия си рожден ден. Тя отбеляза, че Джордж може да е „подхванал“ някои от скорошните критики към кралското семейство, включително продължаващата вражда с принц Хари и Меган Маркъл.Дънлоп каза: „Те загубиха чичо Хари и той разбира, че трябва да премине през това – 10-годишните често могат да бъдат доста зрели.“

Експертът отбеляза, че Джордж е забелязал как семейството се е събрало напоследък и вероятно „помага на мама и татко да си вършат работата“: „Много неща се случиха с кралското семейство през последните 18 месеца и те не могат да го защитят от всичко това. Случиха се огромни събития.“В същото време Хари и Меган продължават да имат проблеми. Те са изправени пред нов неуспех, след като съдът отхвърли важен за тях иск срещу медийния концерн NGN, който включва вестник The Sun.

Хари твърди, че медиите са използвали незаконни методи (включително подслушване на личния му телефон), за да го следят, но съдията не намери достатъчно убедителни доказателства за твърденията му. Принцът обаче може да възобнови делото по други обвинения.

Двойката претърпя други несигурности през последните месеци, включително прекратяването на договора им със Spotify и заплахата от прекратяване на многомилионната им сделка с Netflix. Освен това на семейство Съсекс им беше дадено да разберат, че няма да получат наградата „Еми“ за документалната си поредица, на която разчитаха.През последните дни се появиха и слухове за проблеми в брака на Меган и Хари, но източник, близък до двойката, отрича тези твърдения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай