Драма с наша естрадна легенда! Разкритието

Какво става с любовна двойка от знакова група

Драма с наша естрадна легенда! Разкритието | StandartNews.com

Житейста драма с българска естрадна легенда се коментира в светските среди.

Нова любовна интрига е разтресла фамилия „Тоника“. Според източници от естрадната гилдия певицата Милица Божинова отново се е разделила с дългогодишния си партньор Асен Масларски, с когото бяха двойка и на сцената, и в живота, а любовната им сага започва да напомня сюжета на „Дързост и красота“, смеят се техни колеги.

От няколко месеца насам двамата нямат съвместни участия, а освен това вече не съжителствали заедно, разкриват техни колеги. До момента нито Милица, нито Асен са коментирали публично промените в личния им живот. Историята обаче помни, че не за пръв път двойката минава през драматични обрати.

Милица също има един брак зад гърба си, преди да заживее с Масларски. От първия си съпруг тя има син и дъщеря, а заедно с Асен нямат общи наследници. Тъй като минала под венчилото твърде млада, децата ѝ са вече големи, а тя е горда баба на цели три внучета.

Нейният син Юрий е наследил таланта ѝ и също се занимава с музика. Свирил е в някои от най-известните български банди, сред които Д2, „Каффе“ и „Пиф“. Преди години дори имаше честта да бъде забелязан лично от естрадната прима Лили Иванова, която бе впечатлена от него и го покани да свири в бенда ѝ. Той я придружаваше по някои от големите и концерти и ѝ акомпанираше на бас китара, но впоследствие съвместната им работа секна, пише Флагман.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай