Драма. Кой мъти водата между Чарлз и Уилям

Монархът и по-големият му син се държали единно само при публични изяви

Драма. Кой мъти водата между Чарлз и Уилям | StandartNews.com

Чуждестранните медии твърдят, че принц Уилям се е дистанцирал от баща си. Причината се криела в поведението на кралица Камила към Кейт Мидълтън.

По думи на приближен до кралското семейство, крал Чарлз III и по-големият му син се държали единно само при публични изяви, иначе Уилям е "скъсал връзка" с баща си. "Уилям криеше чувствата, които изпитва към злата си мащеха в продължение на години, но чашата преля, когато научи, че тя злослови по адрес на съпругата и семейството му", твърди високопоставеният придворен пред изданието RadarOnline. "Това е кралска битка между реалната сила, която стои зад трона - Камила и следващия крал", казва още той. Според него проблемите между Уилям и Камила започнали преди много години, а след трагичната смърт на принцеса Даяна сериозно са се задълбочили.

Изданието пише още, че принцът никога не е искал Чарлз да се ожени за Камила и все още я обвинява, че е изиграла роля в изхвърлянето на брат му Хари от семейството. "В същото време Чарлз се подчинява на капризите на съпругата си и гледа да не се намесва", споделя още вътрешният източник, който добавя, че Камила не харесвала поведението на Кейт Мидълтън, което пък от своя страна разстройвало Уилям, пише Dir.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай