Драма. Какво причиниха на култово лице от "Преди обед"

Става дума за предаването на д-р Неделя Щонова

Драма. Какво причиниха на култово лице от "Преди обед" | StandartNews.com

Култово лице от "Преди обед" напусна принудително сутрешния блок. Рубриката на тази дама няма да върви вече в предаването на Деси Стоянова и Сашо Кадиев. 

Все пак медията не я гони от ефир, дава й поле за изява в друго време.

"Духът на здравето" - рубриката на Неделя Щонова, която от 7 години е част от магазинното "Преди обед" по Би Ти Ви, става самостоятелно предаване.То ще е 30-минутно и ще се излъчва всяка неделя преди обедните новини.

Така здравната рубрика на д-р Неделя Щонова се връща към началото си, когато се излъчва по един час като отделно предаване в ефира.

През 2015 г. обаче програмно решение на Би Ти Ви я поставя в "Преди обед". Точно тогава Щонова била на медицински конгрес в чужбина, който отразявала и за предаването си. Когато й се обадили, че то става 15-минутно и вече няма да е самостоятелно, по лицето й избили петна.

А колегите й доктори на конгреса помислили, че е развила псориазис и дори започнали да я успокояват, че вече има доста съвременни методи за третиране на болестта, разказа самата Щонова в "Преди обед". Тя бе сред гостите на предаването, за да се сбогува с водещите Деси Стоянова и Александър Кадиев, пише Шоу Блиц.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай