Драма! Как се обръща животът на Мира Добрева

Според нейните признания

Драма! Как се обръща животът на Мира Добрева | StandartNews.com

Журналистката Мира Добева и сензационно призна, че е била жертва на физическо и психическо насилие, причинено от мъж до нея. В последните месеци темата е особено актуална в светските среди, след като актрисата от „Откраднат живот" Диана Димитрова шокира в социалните мрежи с разкритие, че е била пребита на снимачната площадка от свой колега, но не го посочи директно. След това Димитрова даде официални показания на разпит в СДВР.

Мира Добрева запази анонимно името на мъжа, с когото е имала връзка и който я е тормозил в продължение на години. „Истината е, че съм била жертва на домашно насилие. Чувствам се много силна жена и физически, и психически, но съм изпитвала моменти на слабост. Успяла съм да преживея и надживея това, че над мен е упражнявано насилие. Човек трябва да вземе решение да избяга от съответната ситуация, да не се застоява в нея.

Слава Богу, аз съм имала смелостта да се махна", разказва звездата на БНТ. „Не мога да не спомена също така, че психическият тормоз е по-страшен от физическия. Сега никога няма да се оставя да бъда тормозена и мачкана психически. На никого няма да дам възможност да повярва, че аз съм по-малоценна заради пола ми, заради произхода ми, за това, че съм българка и съм родом от Родопите“, допълва още Добрева.

Тя обаче уточнява, че човекът, който й е посягал, не е нейният съпруг режисьорът Жоро Торнев, макар двамата да не са заедно. От 3 години журналистката и бащата на сина й са разделени и не живеят под един покрив. Имали периоди, в които дори не се чували и виждали, и други, в които поддържали нормални отношения.

Тв водещата успяваше да прости изневерите на любимия си, но в един момент чашата преляла и решила, че няма смисъл да продължава да се унижава.

В момента журналистката се е фокусирала върху писането на втората си книга. Заради това си начинание тя дори напусна временно БНТ, където от дълги години е сред най-обичаните екранни лица.

Предаването й „Отблизо“ продължава да се излъчва и се води от млада колежка от телевизията. Мира не знаела докога ще бъде в отпуск, но някой ден планирала отново да се върне на малкия екран, уточнява „Ретро”.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай