Драма и сълзи в "Ергенът" 3! Разкриха участнички

Шоуто се завръща през февруари

Драма и сълзи в "Ергенът" 3! Разкриха участнички | StandartNews.com

Ново 30-секундно видео разкрива още няколко от участничките в романтичното риалити "Ергенът", както и част от конфликтите между тях.

„Не искам романтични жестове и скъпи подаръци. Просто време с него“ – споделя през сълзи една от дамите.

„Косата ми, екстеншънът ми, гримът ми, миглите ми… Долнопробна актриса!“ – така една от участничките иронизира друга, която също се бори за сърцето на бизнесмена Алек Младенов.

В промо клипа виждаме още хвърляне на възглавници и размазване на торта в лицето.

„Ти си първата тук и за мен си адски специална“ – казва Алек по време на романтична среща.

"Нямам притеснения, нямам страхове, чувствам се силен, чувствам се сигурен, чувствам се лек. Обичам всеки миг с теб" – споделя той в краткото видео.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
brenson
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи
jamie
преди 2 месеца

Я СЕГА ДА ВА ОТВОРЯ - В 3ти СЕЗАН ПОБЕДИТЕЛКА НЯМА....НА ФИНАЛНАТА СЦЕНА ОСТАВАТ ЕДНА РОДОПЧАНКА И ЕДНА ВАРНЕНКА ,ЗЕТЯ НЕ СЕ ЯВЯВА А САМО ПРАА ПИСМО ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕ И ТОВА Е КРАЯ .УСЛОВИЯТА СА БИЛИ УЖАСНИ - МОМИТЕ СА СПЕЛИ НА ПОХОДНИ ЛЕГЛА А ХРАНА СА ПОЛУЧАВАЛИ В ПЛАСТМАСОВИ КУТИИ ....ТОВА С ЯДЕНЕТО И ПИЕНЕТО НА ТОМБАК Е САМО МАСКА ,НО ПРОДУЦЕНТИТЕ СА ГРИЗНАЛИ ГОООООЛЕМИ МАНГИЗИ

Откажи