Доротея Толева: Много екшън в "Пътят на честта" 2

Актрисата повдигна завесата над новия сезон

Доротея Толева: Много екшън в "Пътят на честта" 2 | StandartNews.com

Доротея Толева, която играе бодигардът Вихра в „Пътят на честта“, обеща на зрителите много екшън във втория сезон, започващ до дни по Нова телевизия. „Безспорно ще има много изненади. Героинята ми е далеч от мен като емоционалност, натюрел и характер. Тя охранява Жаки, но е по-сдържана, обрана, по-затворена. Не трябва да я съдим още в началото, тъй като всеки човек си има история. На финала за всички ще стане ясно какво представлява Вихра – добър човек, който е наранен. Аз оправдавам някои от действията й с миналото. Този сезон криминалната линия е по-застъпена“, разкри младата актриса в „Събуди се“ и добави, че винаги е мечтала за драматични роли и да бъде момиче на Джеймс Бонд.

„Лятото ми премина предимно в работа. Стартирахме снимките на сериала на 17 май и имахме три плътни месеца работа до 17 август, след което имах друг ангажимент в Лондон. Заминах, за да завърша проект, който бях започнала в началото на годината, но след втория ден, отивайки до локацията в Бирмингам, се оказа, че ме карантинираха  заради болен пътник в самолета. И вместо пред камерите - 10 дни в изолация. Абсурд! В подобни моменти, в който артистът не практикува професията си, започва да си задава въпроси от екзистенциален характер: „Аз още ли съм актьор, като никъде нищо не снимам?“ Затова се ангажирах с всички останали неща около мен и се опитах да уплътня времето си“, сподели Доротея.

И разказа, че пътят й  до сцената е бил дълъг. „13 години съм се занимавала с баскетбол и спортът възпита в мен постоянство. Била съм и модел и покрай ангажиментите ми попадах в различни продукции. Беше моя мечта да се занимавам с актьорство. Още в началото явно режисьорите видяха някакъв потенциал в мен, тъй като ми даваха кратки реплики и считам, че постоянството води до успех рано или късно. Но не беше на всяка цена. Бях приела, че може и да не се случи нищо хубаво с моето желание. Просто така се наредиха картите в живота ми и почнах да снимам. Освен талант, който неоспоримо трябва да имаме, всичко е до късмет. Късмет е, че получих главна роля във филм на Валери Милев. Но трябва постоянство и да даваш максимума от себе си всеки ден. Аз съм артистична натура и щях да реализирам по някакъв начин това, което е в мен. Почнах да полагам усилия. Учила съм в Лос Анджелис и Лондон „Кино и телевизия“ и колкото повече научавах, толкова повече исках да се занимавам с това. Моделството не беше моята професия. Беше преход, който в трудни години ми даваше възможност за финансиране, но не беше основното, с което се занимавах. Актьорството за мен е голямата ми любов“, призна Доротея, която е балдъза на продуцента Андрей Арнаудов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай