Дълго мълчание между Меган и Кейт

Далеч от Лондон, Маркъл била на върха на щастието, твърдят източници

Дълго мълчание между Меган и Кейт | StandartNews.com

Меган Маркъл не е общувала с Кейт Мидълтън след Мегзит, твърди анонимен източник за „Us Weekly“. Той споделя още, че откакто напусна кралското семейство, херцогинята на Съсекс се чувствала безкрайно щастлива – като никога до сега.

„Маркъл и Кейт не са се чували, откакто херцозите напуснаха страната. Меган се чувства свободна. Радва се, че не е в Лондон. Беше изненадана, че нещата се случиха толкова бързо – беше наясно с последиците, но скоростта, с която всичко се разви, хвана всички неподготвени. От двореца също очакваха процесът да се проточи, но в крайна сметка всичко приключи бързо“, споделя източникът.

Междувременно се разчу, че Меган ще влее свежа кръв в канадския моден пазар.

„Клиентките са тотално обсебени от гардероба на Меган. Световните дизайнери мечтаят техен модел да цъфне върху секси тялото на кралската снаха“, коментират фешънисти.

През 2017-а Маркъл изгря с бяло палто без копчета на „Line the Lable“ от Торонто – първата й публична изява, след като обявиха годежа с принц Хари. Дрехата се разпродаде с феноменална скорост, а сайтът на марката се срина заради голямото търсене.

Същото стана и с бежовото вълнено палто на „Сенталър“ от Торонто, което предизвика феноменален интерес след дефилето на херцогинята на първата й Коледа с кралското семейство през 2017-а.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай