Димитрина: Ако родя момиченце, пак ще е Ани (ОБЗОР)

Димитрина: Ако родя момиченце, пак ще е Ани (ОБЗОР) | StandartNews.com

Станислав е измет, ще го убия, закани се майката, преди да влезе в затвора

Страшно ми липсва Ани. Ако родя друго момиченце, ще му дам същото име. Това каза през сълзи майката на убитото дете Димитрина Борисова малко преди да влезе в затвора. "Ако всичко е окей, ще замина много далеч. Най-голямата ми грешка беше, че срещнах този човек. Търся прошка от момиченцето ми", заяви тя пред гръцка телевизия. Димитрина посъветва родителите да не оставят нито за минута децата си сами. "Това, за което се моля, е да намеря нещо от Ани", плачеше тя. Майката обясни, че когато била в Германия и разговаряла с дъщеря си, всичко било наред. "Тя ми каза, че прекарва добре и че баща й купува играчки. Ако детето ми беше казало нещо друго, веднага щях да се върна", кълне се Димитрина. "Собственото си дете... Собственото си дете! Той не можеше да убие дори хлебарка! Когато аз убивах хлебарка, ми казваше "защо я убиваш, и тя е живо същество!", нареждаше майката на Ани.

Димитрина Борисова призна, че е помолила полицаите да извикат Станислав. Искала да го попита защо е извършил това зверство с дъщеря им. "Ще го убия, ще се изплюя в муцуната му и ще му кажа никога в живота му да не прави отново деца, защото той не става нито за баща, нито за мъж. Той е измет. Ако ме оставят да го хвана, ща го убия със собствените си ръце", ругаеше разстроената майка.

Бабата на килъра подозира жена му

Не мога да повярвам, че е извършил това, в което го обвиняват, никога не е бил агресивен. Ако случайно го е направил, трябва да има присъда. Това заяви 67-годишната баба на Станислав Снежана Бакърджиева пред Нова тв.
Тя живее в Дряново и се грижела за внука си, докато той не заминал за Гърция на 14-годишна възраст. Според Снежана цялата история е нагласена от жената на Станислав - Димитрина. Тя обаче призна, че не я познава добре. "Докато е бил при мен, не съм виждала да е агресивен. Той човек не може да удари. Реве за животните даже", добави Бакърджиева. Тя се информирала от вестниците, че внукът й употребявал наркотици. Междувременно Николай, който е приятел на убиеца, призна, че вече не можел да пази тайната на Станислав. "Много е тежка тази тайна, за да я държа в себе си", каза той, цитиран от "Български новини".

Обезглавен труп близо до куфара с Никита

Обезглавен труп изплува от река Искър край Пасарел в петък. Мъртвеца откриха полицаи, докато търсеха улики по убийството на малкия Никита. Зловещата находка е само на около 200 метра от моста, от който се предполага, че е изхвърлен зеленият куфар "Самсонайт". На 20 март в него бе открито тялото на 5-годишния Никита. Самият куфар бе намерен на брега около 500 метра по-надолу по течението на реката.

По първоначална информация трупът без глава е в напреднала фаза на разлагане и е захвърлен най-малко преди 2 месеца. Експертите от Съдебна медицина вече са направили аутопсия, а резултатите от ДНК анализа ще разкрият на кого е тялото и има ли връзка със случая "Никита".

Заради липсата на глава и напредналото разлагане дори не може да се определи дали това е труп на мъж или жена, твърдят от МВР. Тялото е било облечено с анцуг и черни маратонки. По вида на дрехите можело да се съди, че то е на мъж. Не ясно дали при огледа на мястото в петък са открити нови улики, които свързват Герман Костин с убийството на малкия Никита. "Всичко е възможно, кой би предполагал, че ще намерим ДНК по кърпата от куфар, престоял във вода поне няколко дни", коментираха от СДВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай