Диляна Попова: В предишен живот съм била роб

Не се страхувам от смъртта, категорична е актрисата

Диляна Попова: В предишен живот съм била роб | StandartNews.com

От кариерата на модел, през малкия екран до киното, Диляна Попова може много дълго да разказва за себе си. Но тази събота разговорът бяга от самооценките, от децата и мъжете – все неща, които станаха задължителни за появата й в интервю по телевизията.

"Не се чувствам красива всеки ден. Това важи може би за всички хора. Има дни, в които не се харесвам. Вътрешното ми състояние определя начинът, по който се виждам. На възрастта, на която съм, започнах да харесвам и ценя себе си, да се обичам каквато съм", сподели тя пред Мариян Станков Мон Дьо.

Актрисата сподели, че търпението е качеството, което й е помогнало да израсне, както и фактът, че умее да слуша отсрещния. Попова сподели, че е много състрадателна и често мисли за останалите.

"Всеки път си взимам есенцията от ситуацията и смятам, че това ме е превърнало в човека, който днес съм. Вярвам на интуицията си. Вътрешно съм убедена, че нещата ще се оправят, въпреки че много често чувам обратното. Мисля, че има начин да продължим да живеем нормално и свободно. Не знам дали ни липсва дисциплина, но може би трябва да станем по-мислещи и да започнем да се грижим много по-добре за нас самите, но и за всичко, което ни заобикаля. Много често ние се грижим за себе си, но смятаме, че всичко извън нас зависи от някой друг, което не е така. За да постигнем синхрон и наистина да има хармония, в която да живеем свободни и щастливи, ще трябва да се научим да се грижим за природата, за хората около нас и да носим отговорността за действията ни", добави актрисата.

"Винаги ще имам интерес към модата. Когато стана достатъчно стара да не мога да се снимам и да се показвам, ще продължа да я правя по някакъв начин. Обичам да рисувам, да създавам дрехи, да режа, да шия", допълни Попова. 

"Никога не ми е комфортно да съм в центъра на вниманието. Може би в предишен живот съм била роб. Аз вярвам в тези неща и това е единственото ми успокоение за смъртта и затова не се страхувам от нея. Страх ме е за детето ми и за близките ми, но за мен самата - не. Постоянно се боря със страховете си, но те се появиха, след като аз родих, което се случва на всяка майка", призна Диляна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай