Диляна Попова изплю камъчето за новия мъж, ще има ли сватба

Връзката им датира от последните две години и изглежда доста сериозна

Диляна Попова изплю камъчето за новия мъж, ще има ли сватба | StandartNews.com

Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа до себе си, въпреки че няколко пъти досега двамата бяха изловени да си разменят нежности и усмивки. А наскоро моделката дори официално го и показа в публичното пространство, с което даде да се разбере, че вече няма намерение да се крие от любопитните погледи.

Мъжът до изкусителната красавица, който зае мястото на Асен Блатечки в сърцето й, се казва Лъчезар Захариев, а връзката им датира от последните две години и изглежда доста сериозна.

"Да, то вече от две години са си такива, но избягвам да го коментирам. За толкова години съм споделяла много малко неща около това какво се случва с връзките ми, но вече не мога да крия, че сме заедно", споделя в скорошно интервю за "Труд" красавицата.

И добавя, че за момента не мисли за сватба, не е имала досега изобщо такива желания в живота си, защото "искам всичко да е easy (леко, спокойно). Не се напрягам, имам си едно дете и искам да си живея спокойно".

Припомняме, че с бащата на детето си - актьорът Асен Блатечки, Диляна Попова на няколко пъти се събираше и разделяше, докато накрая окончателно не му показа вратата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай