Ди Каприо готви италиански манджи на гаджето

Актьорът и Камила Мороне живеят в Бостън заради новия му филм

Ди Каприо готви италиански манджи на гаджето | StandartNews.com

Леонардо ди Каприо готви италиански манджи на гаджето си, актрисата и модел Камила Мороне, става ясно от информации на медиите в Бостън. Според тях навръх Нова година звездите са изкупили колосално количество тестени изделия, сосове, домашно приготвени картофени чипсове, сладко от смокини – всичко това може да бъде употребено за ястия, типични за кухнята на Ботуша. Собствениците на магазина, където се е развихрила двойката, са коментирали пред репортери, че количеството продукти е било  достатъчно да се изхранят десетки гости. „Той има най-сините очи, които някога са виждали. Не е възможно да го объркате с никого, дори и в маска", са споделили още търговците късметлии.

Ди Каприо и гаджето му временно се преместиха от Лос Анджелис в Бостън, където в момента той снима филма на Нетфликс "Не гледай нагоре". Двамата все пак успяват да останат встрани от обективите на папараците.

В лентата Лео си партнира с Дженифър Лорънс. Те са астрономи, които откриват, че огромен астероид е на път да се сблъска със Земята. Никой обаче не приема сериозно предупрежденията. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай