Деси Бакърджиева показа бебето /Фото/

Това е втора дъщеря за актрисата

Деси Бакърджиева показа бебето /Фото/ | StandartNews.com

Звездата от "Откраднат живот" Деси Бакърджиева, която призна, че е родила тайно през пролетта, показа първи снимки на бебето си. Вивиан е втора дъщеря за актрисата, която вече е щастлива майка на Анна-Мария.

View this post on Instagram

A post shared by Desi Bakardjieva? (@desi_bakardjieva_official)

За съжаление бащата на бебето е загинал в Германия след усложнения от Ковид. "Не успях нито да го изпратя, нито да го погреба, но той винаги ще остане жив за мен. Той беше изключително добър човек и винаги искаше да помогне на хората. Но когато той имаше нужда от помощ, не успяха да го спасят. Покрай всички тези мои проблеми аз разбрах, че нямам приятели, а само добри познати", откровена е Деси.

"Трябваше да изляза от "Откраднат живот", защото вече много ми личеше, а и всички знаеха, че съм бременна. Родих със секцио в седмия месец - наложи се заради огромния стрес, на който бях подложена", споделя звездата от докторския сериал. 

Стоителният инженер Филип, който не дочаква семейно щастие с актрисата, е нейната ученическа любов. През годините те се събират и разделят няколко пъти, защото живеят далеч един от друг. Преди време обаче тя най-после казва "да" на неговото предложение за женитба, а с годежния пръстен Деси не се разделя и до днес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай