Дъщерята на Наталия Гуркова стана "Малка Мис България"

Дъщерята на Наталия Гуркова стана "Малка Мис България" | StandartNews.com

Крушата не пада далеч от дървото. Дъщерята на Наталия Гуркова - Джорджия Михалевич, стана „Малка Мис България" в Созопол. Шестгодишната хубавица победи в детския конкурс за красота, в който участваха хлапета от 20 града. В „Добро утро, България!" по ТВ7 малката красавица сподели, че мечтата й е да стане манекенка като майка си. Главният организатор на конкурса Ирина Папазова уточни, че Джорджия ще представя България на конкурса „Принцеса на света" в Доминикана.

Джорджия е дъщеря от брака на Наталия с черногорския бизнесмен Джордже. Милионерът е търговец на диаманти, живее в ЮАР. Двамата вдигнаха сватба преди 6 години, а някои слухове вече ги разделиха. Двамата имат още едно дете.

9-годишният Даниел Бойчинов, който пък стана "Малък Мистър България" в Созопол, показа уменията си на музикант. Той свири прекрасно на цигулка. 12-годишната Роза Асенова, която бе коронована за „Мис Тийн България", бе представена от Ирина Папазова като самороден талант. „И трите деца са доста интересни. Роза танцува индийски танци, които никога не е тренирала. Тя е от семейство без възможности. Беше подкрепена от Община Лесичево, за да дойде на конкурса", заяви Папазова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай