Дарина разпуска на Боровец

Дарина разпуска на Боровец  | StandartNews.com

Сандро, личният пиар на Павлова, проговори български

Дарина Павлова се понесе във вихъра на шоуто "България търси талант" по бТВ. Актрисата, която през последните години се изявява като продуцент в Италия и Америка, се е отдала на целодневно журиране в риалитито по бТВ.

Мадам Мулти пристигна преди няколко дни в София и се настани в най-тузарския апартамент на нашумелия хотел "Сенс". Тя не крие дори в социалните мрежи, че вече любимата й гледка е тази към храма "Св. Александър Невски". Павлова пусна снимка от терасата си, която гледа право към църквата. Дарина коментира, че картинката е сравнима с тази от балкона на великолепните й покои в Рим към култовия площад "Дел Пополо". Прозорците на нейния етаж са обърнати към двете уникални и огледални църкви на пиацата на народа.

Дарина е в София с личния си пиар Сандро, който медиите често бъркат с нейното гадже, красавеца Джулио Берути. Актьорът, който все по-активно блести в хитове на италианското кино и тв канали, е изключително зает и няма как постоянно да е с изгората. Затова над нея бди въпросният Сандро. Той толкова е обръгнал в съвместния живот с Дарина, че дори е проговорил български. Павлова вече го развежда из околностите на София. Ефектната брюнетка, която изглежда по-добре от когато и да било, вече е показала Боровец на италианеца. Тя пусна снимки от бързата им екскурзия в полите на планината. Дарина все още притежава имоти в курорта. Очаква се в тримесечния й престой тук все пак да бъде посетена от любимия Джулио. Павлова не крие, че докато е в родината, ще задвижи и няколко кино и телевизионни проекта. Нищо чудно в част от тях да раздели продуцентството със стария си приятел Слави Трифонов. Всъщност опитният шоумен я убеди да се включи в журито на "България търси талант".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай