Дарина по купони с Орнела Мути

Дарина по купони с Орнела Мути  | StandartNews.com

Орнела Мути е новата приятелка на Дарина Павлова, стана ясно от купонджийски снимки, изтекли в онлайн пространството. Италианската актриса, която през 90-те години снима у нас, често се среща с българската си колежка по партита на фестивала в Кан. Двете отскачат и до Монако, където блестят с чар, остроумие, тоалети и бижута. Орнела вероятно ще бъде сред специалните гости за наближаващия рожден ден на Дарина, която ще го празнува две седмици след датата. Грандиозното парти ще събере международен елит в римския дворец "Бранкачо".

В Кан Дарина е в компанията на своя пиар Сандро Рубини. Двамата движат и в компанията на холивудския красавец Джеймс Франко, който напоследък влиза във все по-сериозни роли. С тях излиза и Валерия Марини - впечатляващата шоузвезда, дизайнерка и някогашна изкусителка от "Плейбой". Всички заедно са били на коктейла след прожекцията на "Мед", режисьорска работа на красивата Валерия Голино.

Франко се представя на Лазурния бряг с "Докато умирах" - негов проект по новела на Уилям Фокнър. Светските хроникьори сега тръпнат дали Джеймс и Дарина са подхванали флирт. И дали в Кан ще изгрее и Джулио Берути, с когото тя поддържа горещо приятелство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай