Да откриеш близначката си след 42 години

Да откриеш близначката си след 42 години | StandartNews.com

Необикновена е историята на близначките Магдалена и Стефка, които биват осиновени в различни семейства. Наскоро двете се откриват чрез "Търси се" в социалната мрежа Фейсбук. Така запознанството между сестрите става след 42 години раздяла, съобщава бТВ.

Близначките са родени в болницата в Елхово. Майката ги дава за осиновяване. Семейството, което взима Магдалена иска и двете, но социалните тогава не разрешават. По този начин Магдалена заживява в Добрич, а сестра й Стефка в Търговище.

И двете научават случайно като малки, че са "хранениче". По този начин на родителите им се налага да им обяснят какво точно значи тази дума.

„От момента, в който я открих усещането беше, че съм цяла и че няма да съм сама занапред. Имам си близък човек, освен майка ми, която ме отгледала с много любов с баща ми, Бог да го прости, ще имам и сестричка", емоционално разказва Магдалена Димова.

„Аз още не мога да го осъзная, не знам колко време ще мине. Това са толкова много години, живееш, растеш самичък и в един момент се появява друг човек в живота ти и се оказва, че е сестра ти", продължава развълнувана Стефка Димова.

Двете сестри са категорични, че ще се виждат често и ще наваксат пропуснатото. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай