Д-р Емилова превзема резиденцията на Тато, какво става

От 18 септември лечебницата е на нов адрес

Д-р Емилова превзема резиденцията на Тато, какво става | StandartNews.com

Само след няколко дни най-известната гладолечителка у нас доктор Людмила Емилова ще чукне 80 годишен юбилей. Тя си взе само няколко дни почивка след натоварено лято в Боровец. По традиция от години нейната клиника се мести от 1 юли до края на август в планината, а през зимата пациентите й са край родната й Варна.

От 18 септември лечебницата ще бъде на нов адрес – в бившата резиденция на Тато - станцията на  ЦК на БКП в Св. Св. Константин и Елена, която днес е част от курортен комплекс Слънчев ден. Досега базата на Емилова беше в хотел Аква Азур, но той затваря за голям ремонт. Последователите й ще се радват на лукса в четиризвездния Марина в Слънчев ден.

Бившата станция на властта преди 10 ноември е на шест етажа, гледката от стаите и към морето, и към парка е прекрасна, а най-хубавото е топлата минерална вода, с която са пълни басейните и СПА центърът. Неприятната новина е, че цените за желаещите да отслабнат се вдигат, пише Минаха години.

„Цената за нощувките ще бъде по-висока от тази, която пациентите плащаха досега. Но цената на медицинското обслужване, за качеството на което има отлични отзиви и у нас, и в чужбина, остава същата“, обявя лекарката.       

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай