Сряда,

Чудо! Щерката на наш култов депутат шашна Бекъм

От: Редактор -
2472
Чудо! Щерката на наш култов депутат шашна Бекъм
A
A
A

Топмоделът Мила, която е дъщеря на лидера на СДС Румен Христов, украси основната корица на португалския Vogue и така стана първата българка върху основна корица на най-престижното модно списание. Vogue Portugal е в Топ 10 в световната класация на изданията, но минава за най-креативното с нетрадиционните си корици.

Г-ца Христова отдавна е пробила като световен модел, но с Vogue, тя успя да направи „голям шлем“ от начални страници на списания – Harper’s Bazaar, Elle, Numero, L’ Officiel.

Самата Мила е повече от щастлива от големия престиж да бъде №1 на подобно престижно издание, с нея са горди и родителите й и особено майка й - Жана. 

За престижната фотосесия, момичето е било подготвено от 11-членен екип. "Само гримът и прическата отнеха четири часа.  Най-трудно се справиха с косата ми, защото стилистът изискваше тя да има необичайна форма. Визията ми беше тотално различна от всичко, което съм снимала до момента – с космически елементи.", споделя Мила пред Епицентър. 

След фотосесията отидохме до редакцията на Vogue, където бях топло посрещната от главни редактор София Лукас, с която имахме много стойностен разговор.

Редакцията на списанието в Лисабон е в старинна сауна. Съхранили са много елементи от стъкло и части от стар басейн. Доста разчупен вътрешен дизайн“, разказва Мила как се е случил големия пробив.

Красавицата започва кариерата си на модел едва след като получава солидно образование в Лондон. Г-ца Христова завършва  Lancing College, частно училище в Топ 15 на най-добрите в Англия.

В нейния клас учи синът на легендата  Дейвид Гилмор от Pink Floyd. Фактът, че е изучавала  драма, и дори е държала матура по театър, много й помага както в изявите на подиума, така и за филмите, в които се снима.

Комбинацията от красота, ум и кариера й отваря вратите за най-престижните частни клубове в света - Loulou's и Arts в Лондон, където за членство се чака с години дори от милиардери, а Мила е пълноправен член и на двата. 

Дъщерята на Румен Христов познава лично Дейвид Бекъм, с когото се срещнала на парти на списание Love. Тя била изключително очарована от непринудения начин, по който са си поговорили.

 

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com