Вторник,

Чудо. Колко пари платиха за Лили Иванова

От: Редактор -
3412
Чудо. Колко пари платиха за Лили Иванова
A
A
A

Естрадната прима Лили Иванова разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, който ще бъде последният от националното ѝ турне на 4-и декември тази година.

Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лв., показва справка на „Галерия“.Едно място от първите 10 реда струва 250 лв. По-приемливите са цените на евтините билети - 60, 90, 130 и 160 лева. Скъпи за почитателите на Лили се оказаха билетите от 200 лв., но въпреки това повече и от тях са разпродадени.

Най-много пари легендарната изпълнителка ще прибере именно от изявата си в София, това показват и ранните резервации - 9 месеца по-рано.Любопитна подробност е, че билетите в девет от обявените градове вече са разпродадени

Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград, Търговище и Монтана. В Ловеч пък билетите свършиха светкавично и се наложи Лили Иванова и екипът ѝ да обявят втора дата за концерта там.

Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лв. След това тя се отправя към Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.

 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com