ЧРД прокоба коси звезди!?

ЧРД прокоба коси звезди!? | StandartNews.com

Има ли проклятие, което затрива знаменитости преди рождения им ден. Това ни пита Михаела В. от Бургас на мистериозната поща [email protected]. Mалко преди рождения им ден смъртта застигна доста знаменитости, чуди се нашата читателка. Озадачително съвпадение се забелязва, ако човек без предубеденост погледне фактите. Само седмица преди да навърши 82 лазарника, се спомина знаменитият актьор Джоко Росич. В навечерието на рождения си ден смъртта бе по петите и на една световна знаменитост - Михаел Шумахер. На 29 декември 2013 г., само 4 дни преди своя празник, той падна по време на ски. Вследствие на това световният шампион от Формула 1 бере душа в болница, а докторите вече не дават надежди, че ще излезе от комата. Случайно ли е всичко това обаче...

 

Според окултистката маг Зорница виновна за това е т. нар. Сатурнова дупка, в която човек попада до 40 дни преди своя рожден ден. Именно тогава се наблюдават редица случаи, в които хората изпадат в депресивни състояния, спада им настроението, сякаш нещо ги дърпа назад. Самата планета Сатурн се свързва именно с ограничения и изпитания, в това число и в здравословен аспект.

 

Интересно е, че не са малко астролозите, които не признават докрай валидността на това явление. Според разпространеното мнение сакатлъци ставали около рождените дни, но само ако има неблагоприятно разположение на т. нар. лични планети. "Така се нарича разположението на звездите при нашето раждане. Ако по някакъв начин на небосклона се повтори същото разположение на една планета, да речем, и тя направи неблагоприятна конфигурация с някоя друга, може да се стигне до сериозен инцидент", коментира Мила Стоева. По думите й точно така в нас се задействала звездна програма в добра или лоша посока в зависимост от градусните отношения между планетите. Скорошен пример в това отношение е смъртта на актьора Пол Уокър. Той се спомина на 40-годишна възраст (числото отново се свързва със Сатурн), а причината се сочи неблагоприятна позиция между т. нар. лични планети. Те са задействали звездния портал към Отвъдното.

 

Египтяните също са вярвали, че той се отваря преди личния годишен цикъл на човека. Тогава се сменяла и житейската програма на индивида. Тя била неща като дългосвиреща плоча, а рожденият ден - мястото, в което човек трябвало да премине от една песен към друга. Тогава древните забелязали, че човек става доста уязвим психически и физически, имунитетът спада, хроничните болежки се обострят.

 

В Сатурновата дупка попадна и любимецът на мало и голямо Георги Калоянчев. Той се спомина близо до рождения си ден на 13 януари. Иван Славков Батето (роден на 11 май) също предава Богу дух на 1 май.
Въпреки че според мнозина Сатурновата дупка е само мит, се оказва, че зад понятието се крият много фактори, които все още са неизвестни за нас.

 

Изследователи на невидимото споделят, че между 20 и 40 дни до изпълване на своя личен 12-месечен цикъл индивидът навлиза в период на особена психологическа и биоенергийна турбулентност. Става леко дезориентиран и извънредно податлив на заблуди, песимистични настроения. Според хората на ти с кармата през този мъчителен период се обработва всичката информация за човека, която се архивира по необясним начин в т. нар. небесни (акашови) библиотеки. Процесът обаче бил двустранен, защото от Централния вселенски "сървър" след това ставало зареждането на хомосапиенса с положителна енергия, както и с програмата му за следващата житейски период (или прераждане).
Според окултната астрология в секундите, в които идваме на бял свят, се отваря звездна врата. През нея душата слиза на земята. После координатите на портала обаче остават в самите нас като клеймо и се задействат при едни или други обстоятелства, но най-често малко преди рождения ни ден. Точно тогава с помощта на Слънцето и Луната към нашата аура постъпва информация - светлина и сила за изпълнението на избраната от душата житейска мисия.
За туширане на Сатурновата криза преди ЧРД най-добре е да се гонят лошите мисли, човек да се разхожда повече, както и да не се стартират нови начинания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай