Чичко Паричко идва за три зодии, друга има късметлийски ден

Ето какво показват звездите

Чичко Паричко идва за три зодии, друга има късметлийски ден | StandartNews.com

ОВЕН

Късметлийски ден. Разбирате се еднакво добре както с нови познати, така и с тези, с които сте били в контакт от много години. Можете да обсъждате въпроси, свързани с работа в екип или сътрудничество. Няма да е трудно да постигнете споразумения. Денят е подходящ и за решаване на финансови проблеми.

ТЕЛЕЦ

Яснотата в контактите е важна. Днес ще общувате със странни хора, чиито намерения не винаги ще са ви ясни. Бъдете внимателни - някой ще се опитва да спечели симпатиите ви, като упорито ви прави изкусителни оферти. Търпението и добронамереността ще са ви необходими. 

БЛИЗНАЦИ

Денят определено не е подходящ за вземане на решения в движение или за голяма промяна в живота ви. За да избегнете бъдещи неприятности е неоходимо да проявите предпазливост, особено в областта на бизнеса. Ако има за какво да говорите сериозно с близките си, сега е момента.

РАК

В началото на деня може да има досадни недоразумения, които ще бъдат решени сравнително бързо. Останалата част от деня ще е благоприятна. Добри новини и някои важни открития, ще ви донесат спокойствие. Ще получите предложение, което трябва да приемете без много колебания. 

ЛЪВ

Първата половина на деня ще бъде благоприятна за решаване на проблеми. По-добре е да не отлагате нещата. Мобилизирайте се и ще успеете да намерите отговори на някои важни въпроси. Бъдете по-наблюдателни и не пренебрегвайте нищо. Може да възникнат незначителни недоразумения.

ДЕВА

Възможни са неприятни инциденти и напрегнати моменти в началото на деня. Това не е най-подходящият момент за обсъждане на сериозни въпроси. Ще ви бъде трудно да разбирате правилно събеседниците, а и те често ще тълкуват думите ви погрешно. Ако е възможно работете самостоятелно.

ВЕЗНИ

Време е за нещо ново. Предполагате, че може да възникнат трудности по пътя към целта, но това изобщо не ви плаши. Напротив, за вас е интересно и предизвикателно да се преодоляват препятствия и да се решават проблеми, объркващи другите. Денят е подходящ и за решаване на финансови проблеми.

СКОРПИОН

Страхотен ден, подходящ за обсъждане на важни въпроси, срещи и съдбоносни решения. Ще ви бъдат нужни само няколко минути, за да оцените правилно дадена ситуация и да разберете как да действате. Приятни изненади, включително финансови. 

СТРЕЛЕЦ

Ако за този ден сте планирали нещо важно, бъдете търпеливи. Малко вероятно е желаният резултат да бъде постигнат бързо. Спокойствието и увереността ще ви донесат повече успехи.  Приятели ще ви предложат интересни неща, а интуицията ще ви подскаже, какъв отговор да дадете.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е благоприятно. Може да се появят нови идеи, за реализирането на които е по-добре да почакате по-благоприятните обстоятелства. Втората половина на деня също ще бъде добра, макар и не толкова ползотворна. По-добре е да не планирате нищо важно за този момент.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще успеете да намерите отговори на въпроси, за които мислите напоследък. Това ще ви помогне да определите и бъдещите си планове. Някои от вас ще имат възможност да възстановят отношенията с делови партньори. Парични приходи ще ви донесат спокойствие. 

РИБИ

Денят може да се определи като добър. Първата половина ще бъде не само ползотворна, но и приятна. Ако нещо не се получи веднага, проявявате постоянство и ще постигнете желания резултат. Следобедът ще бъде по-труден, особено за тези, които имат планирани важни срещи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай