ЧЕЗ раздава 1300 лева на лоялни клиенти

ЧЕЗ раздава 1300 лева на лоялни клиенти  | StandartNews.com

София. ЧЕЗ ще награди поредните 25 печеливши в кампанията „Лоялността ви се отплаща", съобщиха от пресцентъра на дружеството. Късметлиите тази седмица са от Дупница, София, Ловеч, Видин, Плевен, Враца, Костенец, Владая, с. Одърне (общ. Пордим), с. Петърч (общ. Костинброд), с Новоселяне (общ. Бобов дол), с. Боснек (общ. Перник), с. Смоляновци (общ. Монтана), Тетевен, Мездра и Монтана. Те спечелиха безплатни сметки за електроенергия на обща стойност 1300 лева. С това раздадените до този момент награди възлизат на 26 274 лева.

„Надявам се, че с тази инициатива показахме желанието си да бъдем отворени към клиентите си и, че ценим тяхната лоялност. Стараем се да предлагаме не само качествена услуга, но и други възможности и улеснения на потребителите. Ще продължим и в бъдеще да работим в тази посока", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

„Благодаря от сърце, определено имах нужда от подобна помощ точно в този момент. Щастлива съм, че стриктността ми беше забелязана, защото никога не съм закъснявала с плащанията", каза печеливш клиент от с. Одърне (общ. Пордим).

В лотарията участват автоматично всички клиенти, които не са закъснявали със заплащането на месечната си фактура през последните 12 месеца. Печелившите потребители се уведомяват лично, а изтеглените клиентски номера се публикуват на сайта на ЧЕЗ – www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай