Четирима мачовци награбиха Аня Пенчева

Актрисата почерпи господата с изискани блюда „на патерица“

Четирима мачовци награбиха Аня Пенчева | StandartNews.com

Виктор Калев, Аня и Кирил Кирилов преди изпълнението на "Хепи бърдей"

Няма час, в който Аня Пенчева да не е във фокуса на мачовското внимание. Звездата от Народния за малко да блокира движението по столичната улица „Иван Вазов“. Случайните минувачи се спираха пред вратата, водеща към градината на ресторанта „Чекпойнт Чарли“, за да станат свидетели на чудна гледка – четирима мъже се надпреварват да целуват една от най-доминиращите жени в театъра и киното. Виктор Калев, топ продуцентът Кирил Кирилов, Ненчо Илчев и Иво Аръков поднесоха екзотични букети и силно скъпарски парфюми на Аня, която ги почерпи с изискани блюда „на патерица“ за рождения си ден.

Както се знае, Пенчева грее не само на академичната сцена. Тя обира овации из цялата държава, из Европа и в САЩ в хитовите представления на „Ажур пико“. На 22 септември е поредното фойерверкно издание на „Ексклузивна актьорска вечер“ – в Летния театър на Стара Загора. След големия ремонт на внушителното съоръжение кметът в Града под липите Живко Тодоров кани само Лили Иванова и шоуто на „Ажур пико“, предизвикващо залпове от смях и аплодисменти с остроумни скечове и откъси от пиеси.  В Спортната зала на Ямбол знаменитостите ще се развъртят на 27 септември – Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, Виктор Стоянов, Елен Колева, Павел Иванов.  

Виктор Калев, който вече продаде местата за Античния театър в Пловдив, където ще играе и пее на 22 септември, зарадва компанията с новината, че я кани на 28 октомври в „Сълза и смях“. Там той отново ще представи „Грамофонът“ – моното, за което България говори с много вълнение и обич към Калев. Чудесното зрелище е пътешествие през годините, заредено с носталгия, хумор и любов. Постановката е изградена върху лични истории на Виктор Калев и популярни песни на родни изпълнители.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай