Петък,

Честито! Март носи много пари на 5 зодии

От: Агенция Стандарт -
32797
Честито! Март носи много пари на 5 зодии
A
A
A

Овен

Овните ще получат осезаемо увеличение на заплатата, което ще покрие всичките им текущи битови нужди. Представителите на тази зодия дори ще имат възможност да заделят пари.

Близнаци

Съдейки по наталната карта на Близнаците, последните 5 месеца те са в парична дупка. Но през март постепенно ще започнат да излизат от този неблагоприятен период. Това ще се дължи на успех в бизнеса.

Везни

Представителите на тази зодия ще имат покровител, който ще им помогне да разрешат финансовите си проблеми през март, пише actualno.com. Те ще имат достатъчно пари не само за ежедневните си нужди, но и ще могат да си позволят лукс.

Стрелец

Март ще даде възможност на Стрелците да не се притесняват за пари. Стрелците ще могат да си позволят това, за което отдавна дори не са се осмелявали да си помислят. Най-важното е да не жалят пари за себе си, защото това не е загуба, а инвестиция. Звездите предупреждават Стрелците, че ще има риск от нецелесъобразно харчене на доходите - струва си да се сдържате при вида на подозрително ниски цени и примамливи отстъпки.

Риби

През март съдбата готви сериозни изпитания за Рибите, но финансовото им състояние ще се подобри. Те ще могат да се зарадват с мечтана покупка, както и да закупят нещо за сродната си душа.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Зодии Пари Март