Чарли Шийн се закани да вкара Аштън Къчър в болница

Чарли Шийн се закани да вкара Аштън Къчър в болница | StandartNews.com

Ню Йорк. Продължава сагата с размяна на реплики между ексзвездата на хитовия сериал "Двама мъже и половина" "чичо" Чарли Шийн и заместника му Аштън Къчър. След участието на Аштън Къчър в токшоуто на Джими Кимъл първо последва  извинение от Шийн, но само няколко часа по-късно се закани да го "изпрати в болница".

Причина за това стана бурната реакция на 35-годишния заместник Аштън, който явно вече е загубил търпението си спрямо нападките от колегата си в Туитър, и изрази гнева си в предаването, като Къчър отправи хумористична молба към предшественика си в "Двама мъже и половина".

"Пич, просто млъкни! Сериозен съм. Достатъчно. Минаха цели 3 години, а ти продължаваш да бълваш глупости в Туитър. Пич, стига вече", апелира Къчър в шоуто.

Първоначално Шийн изрази съжаление за предишните си изказвания в Туитър: "Аштън, съобщението е прието. Толкова съжалявам, ти звучеше като мен! Браво! Бях ядосан и си го изкарах на теб. Всичко хубаво".

Уви примирието не трая дълго и само два часа по-късно се появи нов туит, в който чичо Чарли заплашва бившия модел и настоящ актьор.

"Лоши новини, човек. Ако още веднъж, само още веднъж, ми кажеш да млъкна, ще те изпратя в болница за поне една година", пише Шийн.

Явно сагата с обидите все пак ще има предложение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай